Lilypie Premature Baby tickers

2010. augusztus 28., szombat

Romantikus Táska

Amikor megláttam ezt az anyagot rögtön beleszerettem. Olyan romantikus hangulata lesz tőle az embernek! Nagyon jó volt varrni is! Belül egy zseb és egy mobiltartó van. Csipkével készítettem amit elől meg lehet kötni.

2010. augusztus 26., csütörtök

Ajándékot kaptam

Ajándékot kaptam Kingától. Részt vettem a játékán és mindenkinek küldött ajándékot. Nagyon szép csipke terítőt és csipke szallagokat kaptam ajándékba. Nagyon szépen köszönöm.

2010. augusztus 22., vasárnap

Részt vettem egy játékban

Részt vettem Lydia Color Swap játékában, mely arról szólt hogy a cserepartnernek megadjuk a kedvenc színünket és abból a színből hat ajándékot küldünk, amiből egynek kézzel készítettnek kell lenni. Az én partnerem ausztráliából Marina akinek a kedvenc színe a kék. Ezeket küldtem neki a messzi távolba, amit egy héten belül meg is kapott. Hogy mit szólt hozzá nézzétek meg a blogján. Teákbögrés neszi tele finom teával.

Magyar szakácskönyvet küldtem, hogy megismerje ezáltal egy kicsit a magyar gasztro kultúrát.
Pár képeslap is került a csomagba.
És az elmaradhatatlan édességek, mivel három fia van így nem okozott gondott ezek elfogyasztása biztosan.
Ezeken kívül még három anyagot is küldtem neki.

2010. augusztus 20., péntek

Visszajöttem

Húsz év után is látszik hogy nagyon el vagyunk még minden tekintetben maradva a szomszédos ausztritól. A nyolas út sokkal rosszabb, mint bármelyik két falut összekötő erdei út, de ez csak egy a sok közül. Mindenhol tisztaság, rendezett kertek a legaprók falukban is. Mindenki kedves segítőkész a táj meg magáért beszél.
Ez a Herbersteini Kastély ami egy hegy tetején fekszik és több hektáros vadaspark veszi körül. Itt több mint négy órát töltöttünk el, nagyon szép volt a kilátás is innen fentről.
Ha érdekel benneteket akkor itt találjátok: www2.tierwelt-herberstein.at

Ilyen onnan a kilátás.
Ez már a Bad gleichenbergi dínópark. nagyon élvezte a lányom ismét! Láttunk élő Dínót is! Volt vulkánkitörés imitálása is.
Ez is ott a környéken volt szerintem fantasztikus a kilátás, de ami a legfontossabb hogy nagyon jó a levegő és érdekes módon ott nincs allergzáló parlagfű, így a Réka végre nem trüsszögöt és nem fújta az orrát. Miért nem lehet ezt itthon is kiírtani?
Ezeket hoztam kintről, sok szép anyagot láttam még. Ebben az újságban sokféle táskaminta található, biztos kipróbálok belőle egy párat. A másik könyv meg keresztszemes mintákkal van tele!


Köszönöm nektek a sok kedves jókívánságot!

2010. augusztus 14., szombat

Nyaralás

Holnap indulok a lányommal az osztrák helyekbe. Gyönyörű hely sok a látnivaló és nagyon közel van a határhoz, mindössze negyven kilométer a szentgotthárdi határtól. Ez a Kapfensteini kastély, de sok hasonló található még a 25 kilométeres körzetben. Ebben a szállodában Bad Gleichenbergben fogunk aludni , nagy park veszi körül és kb. 2 km-re van egy hatalmas dínópark élethűen megformázva, ha érdekel benneteket akkor a http://dinopark.kristall.hu oldalon megtaláljátok. Hatalmas élmény nem csak a gyerekeknek hanem az egész családnak.
Jó pihenést nektek is a következő hétre!

2010. augusztus 13., péntek

Újjabb játékok....

Nézzétek meg az oldalsávba hogy milyen játékokra jelentkzetem mostanába! Szerintem érdemes mindegyikbe részt venni!

2010. augusztus 12., csütörtök

Újabb bevásárló táska

Csak úgy készült ez. Tetszik az anyaga, persze ennek is van belső zsebe a kulcsnak és pénztárcának. Ez meg megrendelésre készítettem, sima egyszerű táska gombokkal díszítve.


2010. augusztus 9., hétfő

Párnák

Annyira megtetszett az anyag, hogy díszpárnát is varrtam belőle. A színe feldobja a krém színű ülőgarnitúrát.

2010. augusztus 8., vasárnap

Elkészült a párja

Mondtam hogy lesz folytatás. Ennek belülre került egy zseb és egy karabíner amihez a hozzá való neszit lehet kapcsolni. Nagyon jó az anyagot varrni. Lehet hogy lesz más is belőle még....

2010. augusztus 7., szombat

Latinka játékláncán keresztül kaptam

Ezeket a szépségeket kaptam Anditól Latinka ajándékláncán keresztül. A csomagolás is nagyon szép. Ezek voltak benne.
Pinkeep.

Biscornu

Mindegyik aprólékos szép munka. Köszönöm szépen!

2010. augusztus 6., péntek

Ismét táska

Nagyon megtetszett ez az anyag, kicsit vastagabb van tartása a színe élőbe sokkal szebb mint a képen. Kívil a hátuján van egy zipzáros zseb belül meg egy karabíneres tartó amihez a hozzá illő neszit vagy esetleg kulcscsomót lehet kapcsolni. Ennek még biztos lesz folytatása.

2010. augusztus 5., csütörtök

Táska kérésre

Tegnap este készült el ez a táska az egyik osztálytársam kérésére. Belül és kívül is van zseb az apróságoknak. A külső zseb alját csipke díszíti.

2010. augusztus 4., szerda

Ajándék újszülöttnek

A múlt héten csütörtökön született meg egy gimnáziumi osztálytársam kislánya. Neki készítettem ezt a képet, már a keretezőnél van. Remélem tetszeni fog a kislánynak és az anyukájának is amikor babalátogatóba megyünk!

2010. augusztus 3., kedd

Bevásárló szatyor

Ez egy turi függönyből készült tatyó, amit az egyik barátnőm kapott meg. Jó erős vastag vászon.

2010. augusztus 1., vasárnap

Saját részre

tegnap este készítettem a sok pontgyűjtő kártyáimnak ezt a tartót. Kézzel készült, mert nem akartam elővenni hozzá a varrógépet. A gyöngyöket úgyis kézzel kellett rávarrnom, patental záródik és kb 10 kártya elfér benne.


Ugyan abból az anyagból még egy jojos kulcstartót is készítettem kivételesen szintén magamnak.