Lilypie Premature Baby tickers

2010. június 18., péntek

Ballagásról

Itt az én nagy ballagó lányom az óvónik körében!
Igaz egy hete már meg volt a ballagás, de most van időm a történteket megosztani veletek.

Elég stresszes de szép nap volt a ballagás napja. Reggel miután elvitte utoljára az oviba a lányomat, rohantam a megrendelt virágokért az óvónéniknek a piacra és vettem még dekorációhoz virágokat. Minden gyerek egy-egy szál gyönyörű rózsát adott a óvónéniknek, így szép nagy csokrott vitt mindenki a végén haza és a gyerekek is egyenként oda tudtak menni elbúcsúzni. A huszon hat szülőből hárman vittünk a díszítéshez virágot és kebből ketten díszítettük fel az óvódát. Jó arány igaz?
Nagyon szép műsort állítottak színpadra sz óvónénik a gyerekekkel..
Az általam tervezett óvónéniktől való búcsúzó is jól sikerült, nagyon tetszett nekik az egyedi ajándék amit egy másik anyukával közösen alkottunk meg a csoport nevében. Egy fa borítású elöl hátul gravírozott "Nagy Nyuszis Könyv" (ez volt a csoport jele), benne merített papíron minden gyerekről egy oldal, névvel, képpel és az általuk készített rajzal együtt. Ahogy utólag hallottam nem tudták elsőre végignézni a könnyfátyol miatt. Így nézett ki előlről becsomagolva:


Ilyen volt a hátulja:

A gyerekek is nagyon örültek a tarisznyájukon lógó kis kulcstartótaknak, a fiúk ballagó oroszlánt a lányok ballagó kacsát kaptal még emlékül tőlem, mivel szépen felkészültek a versekkel a búcsúróza. Így nézett ki a tarisznya, benne egy két forintos és egy mini sópogácsa, rajta meg a kulcstartó lógott!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése