Lilypie Premature Baby tickers

2010. augusztus 20., péntek

Visszajöttem

Húsz év után is látszik hogy nagyon el vagyunk még minden tekintetben maradva a szomszédos ausztritól. A nyolas út sokkal rosszabb, mint bármelyik két falut összekötő erdei út, de ez csak egy a sok közül. Mindenhol tisztaság, rendezett kertek a legaprók falukban is. Mindenki kedves segítőkész a táj meg magáért beszél.
Ez a Herbersteini Kastély ami egy hegy tetején fekszik és több hektáros vadaspark veszi körül. Itt több mint négy órát töltöttünk el, nagyon szép volt a kilátás is innen fentről.
Ha érdekel benneteket akkor itt találjátok: www2.tierwelt-herberstein.at

Ilyen onnan a kilátás.
Ez már a Bad gleichenbergi dínópark. nagyon élvezte a lányom ismét! Láttunk élő Dínót is! Volt vulkánkitörés imitálása is.
Ez is ott a környéken volt szerintem fantasztikus a kilátás, de ami a legfontossabb hogy nagyon jó a levegő és érdekes módon ott nincs allergzáló parlagfű, így a Réka végre nem trüsszögöt és nem fújta az orrát. Miért nem lehet ezt itthon is kiírtani?
Ezeket hoztam kintről, sok szép anyagot láttam még. Ebben az újságban sokféle táskaminta található, biztos kipróbálok belőle egy párat. A másik könyv meg keresztszemes mintákkal van tele!


Köszönöm nektek a sok kedves jókívánságot!

1 megjegyzés:

  1. What a beautiful castle and view! Lovely modern fabrics too, what project do you have in mind for these?

    VálaszTörlés