Lilypie Premature Baby tickers

2010. június 30., szerda

Újabb táska neszivel

Ma délután ezeket varratam. Vastag ez az anyag így semmi merevítést nem tettem bele. Ajándék lesz ez is mint sok minden más amit eddig készítettem. Hozzá ugyan olyan anyagból egy neszit is varrtam.
Varrtam bellülre egy két rekeszes zsebet, mobilnak és apróságoknak.

Így néz ki a hozzá való neszi.

2010. június 18., péntek

Ballagásról

Itt az én nagy ballagó lányom az óvónik körében!
Igaz egy hete már meg volt a ballagás, de most van időm a történteket megosztani veletek.

Elég stresszes de szép nap volt a ballagás napja. Reggel miután elvitte utoljára az oviba a lányomat, rohantam a megrendelt virágokért az óvónéniknek a piacra és vettem még dekorációhoz virágokat. Minden gyerek egy-egy szál gyönyörű rózsát adott a óvónéniknek, így szép nagy csokrott vitt mindenki a végén haza és a gyerekek is egyenként oda tudtak menni elbúcsúzni. A huszon hat szülőből hárman vittünk a díszítéshez virágot és kebből ketten díszítettük fel az óvódát. Jó arány igaz?
Nagyon szép műsort állítottak színpadra sz óvónénik a gyerekekkel..
Az általam tervezett óvónéniktől való búcsúzó is jól sikerült, nagyon tetszett nekik az egyedi ajándék amit egy másik anyukával közösen alkottunk meg a csoport nevében. Egy fa borítású elöl hátul gravírozott "Nagy Nyuszis Könyv" (ez volt a csoport jele), benne merített papíron minden gyerekről egy oldal, névvel, képpel és az általuk készített rajzal együtt. Ahogy utólag hallottam nem tudták elsőre végignézni a könnyfátyol miatt. Így nézett ki előlről becsomagolva:


Ilyen volt a hátulja:

A gyerekek is nagyon örültek a tarisznyájukon lógó kis kulcstartótaknak, a fiúk ballagó oroszlánt a lányok ballagó kacsát kaptal még emlékül tőlem, mivel szépen felkészültek a versekkel a búcsúróza. Így nézett ki a tarisznya, benne egy két forintos és egy mini sópogácsa, rajta meg a kulcstartó lógott!

2010. június 8., kedd

Készülődés ballagásra

Teljes gőzzel készülök a lányom ballagására ami pénteken délutn lesz. Futkosok az ajándék készítés miatt amit közösen ad a csobort nekik. ez egy fa könyv lesz, ha elkészült felteszem azt is mert aktív részt vállaltam belőle. Közben a gyrekekel próbáltam, egy pár verset és koreográfiát, meg a virágot dekorációt intézem... ja és még hogy a lányomnak is készítsek meglepiket. Az egyik ez a kép amit kapni fog! Az eredeti a szivek királynője, de egy kicsit variálltam rajta.
Remélem örülni fog a többi meglepinek is! Megkapja az iskolatáskát, mesekönyvet plüsst, ezüst láncot fülbevalóval és még pár apróságot! Hétvégén beszámolok hogy hogyan sikerült!